Loading
03:00 PM
  1. Indiana Convention Center
    240 mins

    3:00 PM - 7:00 PM

06:00 AM
  1. Indiana Convention Center
    660 mins

    6:00 AM - 5:00 PM

06:30 AM
  1. Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    6:30 AM

    Note: If you are attending the RIT Under Fire course, buses are loading at 5:45 AM and leaving at 6:00 AM sharp!

08:00 AM
  1. Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions
    540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM

    Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions are something you must experience to fully appreciate. These aren’t your “weekend training events” commonly popping up around the country. They cover the latest technology and techniques and are instructed by key players within the industry. 

    LEARN MORE

  2. Pre-Conference Workshops
    Indiana Convention Center
    570 mins

    8:00 AM - 5:30 PM

    Pre-Conference Workshops feature both 4-hour and 8-hour formats that provide an in-depth look at specific topics, covering new areas of interest, as well as traditional training topics. Choose from a variety of topics and prepare to walk away with new insights, ideas and approaches.

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    12:00 PM

06:00 AM
  1. Indiana Convention Center
    660 mins

    6:00 AM - 5:00 PM

06:30 AM
  1. Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    60 mins

    6:30 AM

    Note: If you are attending the RIT Under Fire course, buses are loading at 5:45 AM and leaving at 6:00 AM sharp!

08:00 AM
  1. Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions
    540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM

    Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions are something you must experience to fully appreciate. These aren’t your “weekend training events” commonly popping up around the country. They cover the latest technology and techniques and are instructed by key players within the industry. 

    LEARN MORE

  2. Pre-Conference Workshops
    Indiana Convention Center
    570 mins

    8:00 AM - 5:30 PM

    Pre-Conference Workshops feature both 4-hour and 8-hour formats that provide an in-depth look at specific topics, covering new areas of interest, as well as traditional training topics. Choose from a variety of topics and prepare to walk away with new insights, ideas and approaches.

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    12:00 PM 

07:00 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    660 mins

    7:00 AM - 6:00 PM

08:00 AM
  1. Opening Ceremony Part 1
    Indiana Convention Center - Sagamore Ballroom
    120 mins

    8:00 AM - 10:00 AM

10:30 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    525 mins

    10:30 AM - 7:15 PM

    JEMS Con will offer classroom training on topics ranging from cardiology and resuscitation, education, operations, management and leadership, medicine, trauma, and recruitment and retention.

    2023 CLASSROOM SESSIONS

07:30 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    570 mins

    7:30 AM - 6:00 PM

08:00 AM
  1. Opening Ceremony Part 2
    Indiana Convention Center - Sagamore Ballroom
    120 mins

    8:00 AM - 10:00 AM

10:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    Lucas Oil Stadium/Connector
    450 mins

    10:00 AM - 5:30 PM

    VIEW FLOOR PLAN

10:30 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    405 mins

    10:30 AM - 5:15 PM

    JEMS Con will offer classroom training on topics ranging from cardiology and resuscitation, education, operations, management and leadership, medicine, trauma, and recruitment and retention.

    2022 CLASSROOM SESSIONS

11:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    Indiana Convention Center and Outdoor Exhibits & Demo Area
    390 mins

    11:00 AM - 5:30 PM

    VIEW 2022 FLOOR PLAN

08:00 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM

08:30 AM
  1. Classroom Sessions
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    225 mins

    8:30 AM - 12:15 PM

    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium

    JEMS Con will offer classroom training on topics ranging from cardiology and resuscitation, education, operations, management and leadership, medicine, trauma, and recruitment and retention.

    2023 CLASSROOM SESSIONS

09:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    Lucas Oil Stadium/Connector
    480 mins

    9:00 AM - 5:00 PM

    VIEW 2022 FLOOR PLAN

10:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    Indiana Convention Center and Outdoor Exhibits & Demo Area
    420 mins

    10:00 AM - 5:00 PM

    VIEW FLOOR PLAN

08:00 AM
  1. Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    300 mins

    8:00 AM - 1:00 PM

09:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    Indiana Convention Center, Lucas Oil Stadium/Connector, Outdoor Exhibits & Demo Area
    240 mins

    9:00 AM - 1:00 PM

    VIEW FLOOR PLAN

Sponsors Logo

Powered By

FDIC Logo

Co-located With